"Az-buki" National Publishing House
Ministry of Education and Science
Wikipedia
  • Login
  • Registration
Аз-буки
Няма резултати
Вижте всички резултати
  • Main Page
  • About
  • Team
  • Archive
    • Вестник “Аз-буки” онлайн издание
  • Contact
  • Advertising
  • Subscribe now
  • en_US
  • Main Page
  • About
  • Team
  • Archive
    • Вестник “Аз-буки” онлайн издание
  • Contact
  • Advertising
  • Subscribe now
  • en_US
Няма резултати
Вижте всички резултати
Няма резултати
Вижте всички резултати
  • Home
  • Editions
Main Page Uncategorized

Bio and Eco Products

v.genkov@azbuki.bg by v.genkov@azbuki.bg
10-10-2021
in Uncategorized
A A

Hristiyana Yankova
“Ivan P. Pavlov” Vocational School of Tourism – Ruse (Bulgaria)

https://doi.org/10.53656/voc21.17bio

Abstract. In this article (topic) we will consider how bio and eco products are produced and why they are important part of our food chain. The organic farming represents a system for producing agricultural products, that serves the reconstruction and recycling of the natural resources. This kind of manufacture is saving the environment, because it’s forbidden the usage of synthetic pesticides, herbicides, fertilizers, growth regulators and genetically modified organisms, antibiotics and hormones. In the field of animal husbandry the organic farming lays on the natural way of nurturing animals. Foods from plant and animal origin are called organic, when they’re produced by a person who has certificate for organic manufacturing, when following the rules for organic manufacturing and performing control.
Keywords: organic product; natural; eco; quality; useful; organic

Log in to read the full text Your Image Description

Свързани статии:

Default ThumbnailEducation in Sustainable Development and Interaction “Child – Environment” Default ThumbnailThe Role of Teachers in the Changing World of Education and Training Default ThumbnailDialect Words for Spring Months in the Bulgarian Language Default ThumbnailChain of Title of a Film or Other Audiovisual Work

Последвайте ни в социалните мрежи

shareTweet
Previous article

Evaluation of Practice-integrated Dual Study Models in Bulgaria and Romania and Implications for Cross-border European Cooperation between Universities and Business

Next article

The Way of Bread from Ancient Times to the Present Day. Use of Preservatives in the Production of Bread and Bakery Products

Next article

The Way of Bread from Ancient Times to the Present Day. Use of Preservatives in the Production of Bread and Bakery Products

Wine Tourism in the North Central Region (Ruse District)

Essence and Classification of Electronic Educational Resources and the Application of Presentations in the Classes on “Geography and Economics” and “Tourism” (High School Stage)

Последни публикации

  • STEM център „Вселената“ отвори врати в столичното 10. СУ „Теодор Траянов“
  • Пореден значим принос на INSAIT
  • Медалистът Александър Пендов: Математиката е ключ за разбиране на света
  • Нов високотехнологичен STEM център в 110-годишната Природо-математическа гимназия в Монтана
  • Шапка в цвят какѝ
  • Езиковата гимназия в Ловеч с нов STEM център и спортни игрища
  • Коледни фантазии
  • В Хелзинки е открит първият в света детски кът с компютърна тематика без екрани
  • Българските ученици по природни науки спечелиха 97 медала през 2025 г.
  • В Министерския съвет
  • Повишение на заплатата по време на отпуск – какво предвижда законът
  • Радостта от празника
  • Броят на действащите студенти с по-голяма тежест за нови факултети и филиали
  • Младите хора се нуждаят най-много от нашата подкрепа
  • Японците го могат най-добре
  • Домът на три поколения варненци
  • За Петко Венедиков вече знаем повече
  • Коледната магия пристига с доброволци
  • Прилепите живеят дълго и без признаци на остаряване
  • Зам.-директорът на „Аз-буки“ Венцислав Генков представи насоки за успешно публикуване на научни изследвания пред докторанти в Софийския университет
  • Национално издателство „Аз-буки“ представи книгата „ТКЗС в българската литература“ в НДК
  • Българските висши училища си партнират с Quacquarelli Symonds – компанията, изготвяща една от реномираните световни класация на университетите

София 1113, бул. “Цариградско шосе” № 125, бл. 5

+0700 18466

izdatelstvo.mon@azbuki.bg
azbuki@mon.bg

Полезни линкове

  • Къде можете да намерите изданията?
  • Вход за абонати
  • Main Page
  • Contact
  • Subscribe now
  • Projects
  • Advertising

Az-buki Weekly

  • Вестник “Аз-буки”
  • Subscribe now
  • Archive

Scientific Journals

  • Strategies for Policy in Science and Education
  • Bulgarian Language and Literature
  • Pedagogika-Pedagogy
  • Mathematics and Informatics
  • Natural Science and Advanced Technology Education
  • Vocational Education
  • Istoriya-History journal
  • Chuzhdoezikovo Obuchenie-Foreign Language Teaching
  • Filosofiya-Philosophy

Newsletter

  • Accsess to public information
  • Условия за ползване
  • Профил на купувача

© 2012-2025 Национално издателство "Аз-буки"

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
en_US
bg_BG en_US
  • Login
  • Sign Up
Няма резултати
Вижте всички резултати
  • Main Page
  • About
  • Team
  • Archive
    • Вестник “Аз-буки” онлайн издание
  • Contact
  • Advertising
  • Subscribe now
  • en_US

© 2012-2025 Национално издателство "Аз-буки"